Lehtitilauksen tilausehdot

 

Voimassa toistaiseksi 10.6.2014 alkaen.

Yritys

Tuotteita myy Egmont Kustannus Oy Ab, PL 1269, 00101 Helsinki. Käyntiosoite Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Y-tunnus 1781740-4.

Hinnat

Tarjous koskee vain uusia tilauksia Suomessa ja on voimassa kuluvan vuoden viimeiseen päivään asti ellei kampanjan yhteydessä mainita muuta päättymispäivää. Kampanjahinta saattaa poiketa muiden myyntikanavien hinnoista.

Tilausten maksaminen

Puhelimitse, sähköpostitse, kampanjasivuston kautta tai kupongilla tehdystä tilauksesta lähetetään lasku antamaasi osoitteeseen. Lasku on maksettava yhdessä erässä.

Tilausten maksaminen verkossa

Verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Asiakaspalvelu

Tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tilaajapalveluumme osoitteeseen tilaajapalvelu@egmont.fi, puhelimitse 0203 39000 (arkisin klo 8-18, 8,4 snt/min, jonotus on maksullista, keskimääräinen jonotusaika alle 1 min), eAsioinnissa tai tsätillä.

Asiakastiedot

Egmont Kustannus Oy Ab:n asiakasrekisteriä voidaan käyttää ja luovuttaa Egmont Kustannuksen omiin suoramarkkinointitarkoituksiin. Egmont Kustannus Oy Ab voi luovuttaa kampanjasivuston kautta asiakkaista keräämiään tietoja muihin Egmont Kustannus Oy Ab:n asiakasrekistereihin. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Mikäli tietoja ei haluta käytettävän suoramarkkinointiin, tilauksen voi tehdä myös suoraan asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse ja mainita kiellosta sen yhteydessä. Tutustu rekisteriselosteeseen täällä.

Tilaaminen ja toimitus

Tilatakseen tuotteita Egmont Kustannus Oy Ab:n omalta tai Egmont Kustannus Oy Ab:n yhteistyökumppaninsa kanssa yhteistyössä toteuttamalta kampanjasivustolta tai tilauskupongin kautta, asiakkaan on ilmoitettava vaadittavat tiedot: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero ja toimipaikka. Vaadittavat tiedot voivat vaihdella kanavakohtaisesti. Asiakkaan on myös hyväksyttävä nämä tilaus- ja toimitusehdot ennen tilauksen lähettämistä. Tilauksen tehdessään asiakas sitoutuu voimassa oleviin ehtoihin. Egmont Kustannus Oy Ab pidättää oikeuden muuttaa ehtojaan ilmoituksetta. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, tilauksen käsittely kestää noin kaksi viikkoa. Tilausvahvistus lähetetään tilauksen käsittelyn yhteydessä.

Mahdollinen tilaajalahja toimitetaan tilausmaksun suorittamisen jälkeen. Tilaajalahjoja on rajattu määrä ja Egmont Kustannus pidättää oikeuden lähettää tilalle toisen tilaajalahjan, mikäli alkuperäiset lahjat loppuvat.

Tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena 12 kk:n laskutusjaksoissa, ellei laskutusjakson pituudeksi ole erikseen määritelty 6 kk tai tilausta ole erikseen määritelty määräaikaiseksi esimerkiksi tarjouksesta annettujen tietojen yhteydessä. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilatun jakson jälkeen.

Kestotilauksen tilausmaksu laskutetaan kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta. Kestotilaushinnan tilaamallesi lehdelle löydät täältä.

Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. Irtisanomisilmoitus päättää kestotilauksen aina meneillään olevan laskutusjakson loppuun.

Egmont Kustannus Oy Ab toimittaa kampanjasivustojen ja tilauskuponkien kautta tehtyjä tilauksia ainoastaan Suomeen. Tilaukset toimitetaan postitse asiakkaan antamaan osoitteeseen. Egmont Kustannus Oy Ab ei vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kustantaja pidättää oikeuden myös lehden ilmestymisaikataulun muutoksiin. Kustannusten noustessa merkittävästi pidättää Egmont Kustannus Oy Ab itselleen oikeuden periä tilaajalta lisämaksun tai vastaavasti lyhentää tilauskautta.

Halutessasi tilata ulkomaille, ota yhteyttä tilaajapalveluun numeroon 0203 39000 tai sähköpostitse (tilaajapalvelu@egmont.fi). 

Huom! Voit tilata tuotteita kampanjasivustoilta tai tilauskupongeilla vain mikäli olet yli 18-vuotias.

Arvonta

Mahdollisen tilaukseen liittyvän arvonnan erilliset arvontasäännöt löytyvät arvonnan yhteydestä.

Toimituskulut

Lehtitilausten käsittelykulut ovat kuluttajalle ilmaisia.

Tilauksen peruutus/Palautukset

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6:14 nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen/ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Tilaajan mahdollisesti vastaanottamia tuotteita ei tarvitse palauttaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti tilaajapalveluun. Peruutusilmoituksen voi tehdä halutessaan oheisen mallilomakkeen muotoisena.
 

 Peruuttamislomakemalli 


Virhetilanteessa kuluttajalla on aina kuluttajansuojalain antamat oikeudet saada hyvitystä tuotteen virheestä. Jos kauppasopimusta koskeavaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tilaustasi koskevissa epäselvyyksissä ja reklamaatiotilanteissa sinua palvelee tilaajapalvelumme: puh. 0203 39000 (arkisin klo 8-18) tai tilaajapalvelu@egmont.fi.