Verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojalauseke

 


Alla käyttöehdot koskien Egmont Kustannuksen verkkosivustoja ja muita sähköisiä palveluita.

Henkilötietojen suoja

Tietoja, joita sinusta tallentuu käyttäessäsi verkkosivustojamme ja muita sähköisiä palveluitamme, käsitellään kussakin tilanteessa voimassaolevan henkilötietoja suojaavan lain mukaisesti. Keräämme palvelusta riippuen käyttäjästä erilaisia henkilötietojen käsittelyn kannalta tarpeellisia tietoja, kuten käyttäjän nimi, yhteystiedot, asiakaspalaute- tai tilaustiedot, suoramarkkinointiluvat- ja kiellot sekä muut käyttäjän antamat tiedot. Käyttäjät voivat myös vierailla verkkosivustoillamme sekä käyttää useimpia palveluitamme antamatta henkiötietojaan.

Henkilötiedot kerätään pääasiallisesti käyttäjältä itseltään, joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin asiakassuhteen aikana. Jos haluat tietää onko sinusta tallennettu henkilötietoja ja tarkemmin ottaen mitä tietoja, niin ota yhteyttä tämän palvelun tarjoajaan. Tarkemmat tiedot löytyvät verkkopalvelun yhteystiedoista. Toimi samoin, jos tahdot korjata sinusta tallennettuja tietoja. 

Sinusta rekisteröidyt tiedot ovat suojattuja. Voit siis olla varma, että käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Tallennamme kerätyt henkilötiedot asiakas- ja markkinointirekistereihimme. Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä

Emme kuitenkaan voi taata tietojen turvallisuutta online-tilassa, ennen kuin olemme vastaanottaneet tiedot. Jos olet lapsi, nuori tai jos et ole käyttänyt Internetiä aikaisemmin, pyydä apua luottamaltasi aikuiselta henkilöltä käyttäessäsi Internetiä ja antaessasi tietoja itsestäsi.

IP-osoitteiden ja evästeiden (cookie) käyttö

Parantaaksemme verkkopalveluamme seuraamme muun muassa millä sivuilla vieraillaan ja kuinka kauan kävijä viipyy eri sivuilla. 

Tietoja kerätään seurantaohjelman, käyttäjän IP-osoitteen rekisteröinnin ja evästeiden avulla. 

Emme voi tunnistaa henkilötietojasi IP-osoitteen avulla, vaan tunnistamme ainoastaan tietokoneen, millä käytät verkkopalvelua.

Eväste on pieni tiedosto, jonka palvelin tallentaa koneellesi ja jonka mukaan verkkopalvelumme tunnistaa tietokoneesi. Evästeet päivittyvät jokaisen vierailusi yhteydessä. Eväste ei voi tunnistaa sinua henkilönä, vaan se tunnistaa käyttämäsi tietokoneen ja IP-osoitteen. On mahdollista asettaa www-selain estämään evästeiden toiminta. Sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä voidaksesi käyttää verkkopalveluamme. Tiettyjä osia tai toimintoja ei kuitenkaan voi käyttää ilman evästeitä.

Linkit muihin Internet-sivuihin

Emme vastaa verkkopalveluihimme linkitettyjen, ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sisältöjen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä emmekä laillisuudesta ja hallinnosta. Jos huomaat, että linkittämillämme Internet-sivuilla on laitonta tai loukkaavaa sisältöä, olemme kiitollisia palautteesta. Ota yhteyttä palveluntarjoajaan (ks. yhteystiedot).

Yksityisyydensuojaehdot käyttäessäsi mobiili- tai tablettisovelluksia

Tarjoamme käyttäjiemme saataville mobiili- ja tablettisovelluksia kolmansien osapuolten, kuten Applen App Storen kautta. Tällöin sovelletaan Egmontin tietosuojalausekkeen lisäksi myös kyseisen palveluntarjoajan ehtoja. Käyttäjä voi tutustua Applen ehtoihin täällä.

Egmontin digitaalisten tuotteiden tietosuojalausekkeeseen voit tutustua täällä.

Oikeudet tavaramerkkeihin ja materiaaleihin

Me yhteistyökumppaneinemme pidätämme kaikki oikeudet tavaramerkkiin, tekijäoikeudellisesti suojattuun aineistoon ja muuhun oikeudellisesti suojattuun sisältöön verkkosivustoillamme ja muissa sähköisissä palveluissamme. Aineistoa saa ladata vain yksityiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön eikä ladattua aineistoa saa ilman suostumustamme kopioida, muotoilla tai muulla tavoin käyttää hyväksi oikeudenomistajalle kuuluvaan toimintaan.

Meillä on oikeus ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin käyttäjää kohtaan, joka loukkaa aineettomia oikeuksiamme tai käyttää muulla tavoin väärin verkkopalveluamme.

Vastuusta vapautuminen

Verkkosivustoillamme ja sähköisissä palveluissamme voi olla käytössä apuohjelmia kuten ActiveX ja Javascript. Emme vastaa näiden ohjelmien mahdollisista virheistä tai puutteista, emmekä myöskään vahingoista jotka suoraan tai epäsuoraan johtuvat näiden ohjelmien käytöstä verkkosivustoillamme ja sähköisissä palveluissamme.

Emme voi myöskään olla vastuussa tappioista, joilla on yhteyttä verkkopalvelumme käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus käsittää suorat sekä epäsuorat tappiot, mikä tarkoittaa myös toiminta- ja vastaavien häiriöiden aiheuttamia tappioita.

Pidätämme oikeuden muuttaa yllä olevia käyttöehtoja. Mahdolliset muutokset käyttöehdoissa päivitetään verkkopalveluumme, missä ehdot ovat nähtävissä.