Egmont Kustannus Oy Ab

 

Egmont Kustannus julkaisee sarjakuva-, lasten-, urheilu- ja harrastelehtiä sekä sarjakuva- ja lastenkirjoja. Valikoimaan kuuluu myös puuhakirjoja ja askartelutuotteita. Sekä lasten rakastamat Disney-hahmot, Muumi, Angry Birds, Barbie, MovieStarPlanet ja monet muut lasten suosikit että klassikot Tex Willer, Korkeajännitys, Lucky Luke ja Asterix tulevat tutuiksi tuotteissamme. Egmont Kustannus on tanskalaisen Egmontin ja Sanoma Magazines Finlandin puoliksi omistama yhteisyritys. 


Egmont-konserni

Egmont on yksi Pohjoismaiden johtavista mediayhtiöistä ja Euroopan merkittävimmistä lastenkirjojen kustantajista. Egmont tuottaa tarinoita sekä perinteisinä painettuina julkaisuina että uusinta teknologiaa edustavina langattomien palvelujen sisältöinä, elektroniikkaviihteenä ja elokuvina. Konsernin palveluksessa on yli 6 300 työntekijää 30 maassa. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 1,58 miljardia euroa.

Suomessa Egmont-konsernia edustaa myös Suomen johtava elektronisen kotiviihteen jakelija ja markkinoija Oy Nordisk Film Ab.