Instagram-kilpailusäännöt

 

Kilpailukohtaiset ohjeet kuten kisan ajankohta ja palkintotiedot löytyvät kohdasta "Kilpailukohtaiset ohjeet". Kilpailukohtaisten ohjeiden lisäksi jokaista kisaa koskevat yleiset kilpailuehdot, jotka löytyvät kohdasta "Yleiset kilpailuehdot". Huomioithan, että osallistumalla mihin tahansa Egmont Kustannuksen järjestämään Instagram-kilpailuun, hyväksyt samalla sekä kilpailukohtaiset ohjeet että yleiset kilpailuehdot.

 

Kilpailukohtaiset ohjeet

Egmontin #hevoshullunyllätys
Osallistu #hevoshullunyllätys-kilpailuun Instagramissa. Kilpailuihin viitataan jäljempänä nimellä ”kilpailu”.

Osallistumissäännöt
Kilpailuun voi osallistua Instagramissa käyttäjän @hevoshullu_fi tekemässä kilpailupostauksessa vastaamalla kysymykseen. Kilpailupostauksen tunnistaa hashtagista #hevoshullunyllätys.

Palkinnot ja kilpailuaika
Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kaksi (2) Hevoshullu Yllätyssarja -julkaisua, jonka arvo on 9,95e. Kilpailuaika on 20.-27.8.2019.

Palkintojen arvonta
Palkinnot arvotaan ja voittajat julkaistaan ilmoitettuina päivinä kilpailuajan päätyttyä. Voittajan Instagram-nimimerkki ilmoitetaan Egmontin Instagramissa @hevoshullu_fi, ja voittajaa pyydetään lähettämään yhteystietonsa joko Instadirect-viestillä tai sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@egmont.fi palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole ilmoittanut yhteystietojaan 14 vrk:n sisällä arpomisesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto lähetetään mahdollisimman pian noin 1-2 viikon kuluessa osoitteen vastaanottamisesta.

 

Egmontin #hevoshullunkesä
Osallistu #hevoshullunkesä-kilpailuun Instagramissa. Kilpailuihin viitataan jäljempänä nimellä ”kilpailu”.

Osallistumissäännöt
Kilpailuun voi osallistua Instagramissa käyttäjän @hevoshullu_fi tekemässä kilpailupostauksessa lähettämällä hevosaiheinen valokuva joko sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@egmont.fi tai Insta Direct -viestillä @hevoshullu_fi tilille. Valokuvan mukana tulee olla lähettäjän puhelinnumero, sähköpostiosoite tai Instagram-nimimerkki mahdollista yhteydenottoa varten.

Kilpailupostauksen tunnistaa hashtagista #hevoshullunkesä. Tämä arvonta on sama arvonta, jota mainostetaan Hevoshullun Kesäspesiaali -julkaisussa.

Palkinnot ja kilpailuaika
Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 1) Hevoshullu-lehden 6 kuukauden määräaikaisen lehtitilauksen (arvo 60,00 €) ja runsaan Hevoshullun tuotepalkintosetin (arvo 40,00 €). Kilpailuaika on 29.5.-21.8.2019.

Palkintojen arvonta
Palkinnot arvotaan ja voittajat julkaistaan ilmoitettuina päivinä kilpailuajan päätyttyä. Voittajan Instagram-nimimerkki  ilmoitetaan Egmontin Instagramissa @hevoshullu_fi, ja voittajaa pyydetään lähettämään yhteystietonsa joko Instadirect-viestillä tai sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@egmont.fi palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole ilmoittanut yhteystietojaan 14 vrk:n sisällä arpomisesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto lähetetään mahdollisimman pian noin 1-2 viikon kuluessa osoitteen vastaanottamisesta.


Yleiset kilpailuehdot

Nämä yleiset kilpailuehdot koskevat kaikkia Egmont Kustannuksen järjestämiä Instagram-kilpailuja, mukaan lukien sekä Egmont Kustannus -nimellä järjestetyt kilpailut että millä tahansa Egmont Kustannuksen edustaman lisenssin (esimerkiksi TOPModel) nimellä järjestetyt kilpailut, joissa järjestäjänä toimii Egmont Kustannus.

Kilpailun järjestää:
Egmont Kustannus Oy Ab, PL 1269, 00101  Helsinki. Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Palkinto:
Palkinnon järjestää Egmont Kustannus Oy Ab joko itsenäisesti tai yhteistyössä yhteistyökumppanin kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Tarkemmat tiedot kunkin kilpailun palkinnosta ja voittajien lukumäärästä kerrotaan kilpailukohtaisissa ohjeissa tämän sivun yläosassa. Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnosta mahdollisesti aiheutuvista lakisääteisistä arpajaisveroista. 

Osallistuminen ja palkinnon lunastaminen:
Kilpailun viimeinen osallistumispäivä kerrotaan tämän sivun yläosassa kilpailukohtaisissa ohjeissa ja viimeinen osallistumispäivä on lopullinen ellei järjestäjä toisin ilmoita. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt paitsi Egmont Kustannus Oy Ab:n työntekijät ja heidän perheensä sekä kilpailujärjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.  Osallistujan tulee olla 13 vuotta täyttänyt. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomeen. 

Kilpailukohtaiset osallistumisohjeet ilmoitetaan kunkin kilpailun yhteydessä erikseen tämän sivun yläosassa olevissa kilpailukohtaisissa ohjeissa sekä Instagramissa.

Voittaja ilmoitetaan Instagramissa tämän sivun yläosassa olevien kilpailukohtaisten ohjeiden mukaisesti. Egmont Kustannus voi julkaista voittajan nimen paitsi Instagramissa, myös muilla hallinnoimillaan internetsivuilla,  sähköisissä palveluissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Voittajan tulee olla yhteydessä Egmont Kustannukseen kilpailukohtaisissa ohjeissa mainitulla tavalla. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään mainitulla tavalla kahden viikon (14 päivän) sisällä voittajan julistamisesta, palkinto voidaan jakaa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Egmont Kustannus ei vastaa perille tulemattomista, puutteellisista, asiattomista tai muuten lukukelvottomista osallistumisista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle.  Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, Egmont Kustannus ei vastaa kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti liittyvistä kuluista, kuten internet-yhteydestä.

Egmont Kustannus ei vastaa mahdollisesti postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista tai sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse) toimitettujen palkintojen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä Egmont Kustannuksesta riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.

Egmont Kustannus pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja. Egmont Kustannus pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Egmont Kustannus ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen, ja palkinnon toimittamisen jälkeen yhteystiedot poistetaan.

Egmont Kustannuksen Instagramissa järjestämät kilpailut ovat Egmont Kustannus Oy Ab:n järjestämiä eikä Instagram ole missään tekemisissä niiden järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Instagramissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Instagramilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun