Instagram-kilpailusäännöt

 

Kilpailukohtaiset ohjeet kuten kisan ajankohta ja palkintotiedot löytyvät kohdasta "Kilpailukohtaiset ohjeet". Kilpailukohtaisten ohjeiden lisäksi jokaista kisaa koskevat yleiset kilpailuehdot, jotka löytyvät kohdasta "Yleiset kilpailuehdot". Huomioithan, että osallistumalla mihin tahansa Egmont Kustannuksen järjestämään Instagram-kilpailuun, hyväksyt samalla sekä kilpailukohtaiset ohjeet että yleiset kilpailuehdot.

 

Kilpailukohtaiset ohjeet

 

Egmontin #apassionatakisa
Osallistu #apassionatakisa-kilpailuun Instagramissa. Kilpailuihin viitataan jäljempänä nimellä ”kilpailu”.

Osallistumissäännöt
Kilpailuun voi osallistua Instagramissa käyttäjän @hevoshullu_fi tekemässä kilpailupostauksessa vastaamalla kilpailukysymykseen. Kilpailupostauksen tunnistaa hashtagista #apassionatakisa.

Palkinnot ja osallistumisaika
Arvonta on käynnnissä ajalla 18.-24.2.2019. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kaksi lippupakettia. Yksi lippupaketti sisältää kaksi pääsylippua Apassionata-näytökseen Turun Gatorade Centerissä sunnuntaina 10.3.2019 klo 13:00 (ovet aukeaa 11:30). Näytös kestään noin 2 h. Palkinto ei sisällä matkalippuja, eikä lippuja voi vaihtaa toiseen näytökseen. Yhden lippupaketin arvo on 149,00 euroa.

Palkintojen arvonta
Palkinnot arvotaan ja voittajat julkaistaan kilpailuajan päätyttyä 25.2.2019. Voittajan Instagram-nimimerkki ilmoitetaan Egmontin Instagramissa @hevoshullu_fi, ja voittajaa pyydetään lähettämään yhteystietonsa joko Instadirect-viestillä tai sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@egmont.fi palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole ilmoittanut yhteystietojaan viimeistään 1.3.2019 mennessä, palkinto arvotaan uudelleen.

 

Egmontin #legomovie2kisa
Osallistu #legomovie2kisa-arvontaan Instagramissa. Arvontaan viitataan jäljempänä nimellä ”arvonta”.

Osallistumissäännöt
Arvontaan voi osallistua Instagramissa käyttäjän @lasten_egmont tekemässä postauksessa vastaamalla kysymykseen. Arvontapostauksen tunnistaa hashtagista #legomovie2kisa.

Palkinnot ja arvonta-aika
Arvonta on käynnnissä ajalla 20.-24.2.2019. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kaksi palkintoa: palkinto sisältää yhden LEGO Movie II -lehden ja yhden LEGO Movie II -puuhakirjan. Yhden palkintosetin arvo on 16,00 euroa.

Palkintojen arvonta
Palkinnot arvotaan ja voittajat julkaistaan ilmoitettuina päivinä arvonta-ajan päätyttyä. Voittajan Instagram-nimimerkki ilmoitetaan Egmontin Instagramissa @lasten_egmont, ja voittajaa pyydetään lähettämään yhteystietonsa joko Instadirect-viestillä tai sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@egmont.fi palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole ilmoittanut yhteystietojaan 7 vrk:n sisällä arpomisesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto lähetetään 1-2 viikon kuluttua voittajan osoitteen vastaanottamisesta. Huomioithan, että Posti säilyttää postipaketteja vain 7 vrk:n ajan. Noutamatta jätettyjä palkintopaketteja ei lähetetä toistamiseen.

 

Egmontin #robotkisa
Osallistu #robotkisa-arvontaan Instagramissa. Arvontaan viitataan jäljempänä nimellä ”arvonta”.

Osallistumissäännöt
Arvontaan voi osallistua Instagramissa käyttäjän @lasten_egmont tekemässä postauksessa vastaamalla kysymykseen. Arvontapostauksen tunnistaa hashtagista #robotkisa

Palkinnot ja arvonta-aika
Arvonta on käynnissä ajalla 27.2.-3.3.2019. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kaksi Robot 1-2019 -lehteä, joiden arvo on 5 euroa.

Palkintojen arvonta
Palkinnot arvotaan ja voittajat julkaistaan ilmoitettuina päivinä arvonta-ajan päätyttyä. Voittajan Instagram-nimimerkki ilmoitetaan Egmontin Instagramissa @lasten_egmont, ja voittajaa pyydetään lähettämään yhteystietonsa joko Instadirect-viestillä tai sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@egmont.fi palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole ilmoittanut yhteystietojaan 7 vrk:n sisällä arpomisesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto lähetetään 1-2 viikon kuluttua voittajan osoitteen vastaanottamisesta.

 

 

Yleiset kilpailuehdot

Nämä yleiset kilpailuehdot koskevat kaikkia Egmont Kustannuksen järjestämiä Instagram-kilpailuja, mukaan lukien sekä Egmont Kustannus -nimellä järjestetyt kilpailut että millä tahansa Egmont Kustannuksen edustaman lisenssin (esimerkiksi TOPModel) nimellä järjestetyt kilpailut, joissa järjestäjänä toimii Egmont Kustannus.

Kilpailun järjestää:
Egmont Kustannus Oy Ab, PL 1269, 00101  Helsinki. Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Palkinto:
Palkinnon järjestää Egmont Kustannus Oy Ab joko itsenäisesti tai yhteistyössä yhteistyökumppanin kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Tarkemmat tiedot kunkin kilpailun palkinnosta ja voittajien lukumäärästä kerrotaan kilpailukohtaisissa ohjeissa tämän sivun yläosassa. Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnosta mahdollisesti aiheutuvista lakisääteisistä arpajaisveroista. 

Osallistuminen ja palkinnon lunastaminen:
Kilpailun viimeinen osallistumispäivä kerrotaan tämän sivun yläosassa kilpailukohtaisissa ohjeissa ja viimeinen osallistumispäivä on lopullinen ellei järjestäjä toisin ilmoita. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt paitsi Egmont Kustannus Oy Ab:n työntekijät ja heidän perheensä sekä kilpailujärjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.  Osallistujan tulee olla 13 vuotta täyttänyt. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomeen. 

Kilpailukohtaiset osallistumisohjeet ilmoitetaan kunkin kilpailun yhteydessä erikseen tämän sivun yläosassa olevissa kilpailukohtaisissa ohjeissa sekä Instagramissa.

Voittaja ilmoitetaan Instagramissa tämän sivun yläosassa olevien kilpailukohtaisten ohjeiden mukaisesti. Egmont Kustannus voi julkaista voittajan nimen paitsi Instagramissa, myös muilla hallinnoimillaan internetsivuilla,  sähköisissä palveluissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Voittajan tulee olla yhteydessä Egmont Kustannukseen kilpailukohtaisissa ohjeissa mainitulla tavalla. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään mainitulla tavalla kahden viikon (14 päivän) sisällä voittajan julistamisesta, palkinto voidaan jakaa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Egmont Kustannus ei vastaa perille tulemattomista, puutteellisista, asiattomista tai muuten lukukelvottomista osallistumisista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle.  Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, Egmont Kustannus ei vastaa kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti liittyvistä kuluista, kuten internet-yhteydestä.

Egmont Kustannus ei vastaa mahdollisesti postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista tai sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse) toimitettujen palkintojen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä Egmont Kustannuksesta riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.

Egmont Kustannus pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja. Egmont Kustannus pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Egmont Kustannus ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen, ja palkinnon toimittamisen jälkeen yhteystiedot poistetaan.

Egmont Kustannuksen Instagramissa järjestämät kilpailut ovat Egmont Kustannus Oy Ab:n järjestämiä eikä Instagram ole missään tekemisissä niiden järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Instagramissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Instagramilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun