Lehtitilausten tilausehdot

 

Voimassa toistaiseksi 02.05.2018 alkaen.

Yritys

Tuotteet toimittaa Egmont Kustannus Oy Ab, PL 1269, 00101 Helsinki. Käyntiosoite Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Y-tunnus 1781740-4.

Tilaussopimus

Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias. Asiakas vakuuttaa antaneensa tietonsa oikeina ja ajantasaisina ja tutustuneensa näihin tilausehtoihin ja tietosuojakäytäntöihimme Tietosuoja-sivulla. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä tilaus- ja toimitusehdot ja sitoutuu voimassa oleviin ehtoihin.

Tilaussopimus syntyy, kun Egmont Kustannus on hyväksynyt tilauksen toimittamalla asiakkaalle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus lähetetään tilauksen käsittelyn yhteydessä sähköpostitse tai, mikäli asiakas ei ole antanut sähköpostiosoitettaan tilauksen yhteydessä, postitse. Asiakas saa tilausvahvistuksessa erittelyn tilauksen sisällöstä. Tilaus on voimassa tilaustiedoissa kerrotun ajan.

Egmont Kustannus Oy Ab pidättää oikeuden muuttaa ehtojaan ilmoittamalla siitä sopivaksi katsotulla tavalla hyvissä ajoin etukäteen. Muutokset koskevat myös jo tehtyjä tilauksia, ellei toisin mainita.

Hinnat

Tuotteen hinta on tilauksen yhteydessä ilmoitettu hinta. Hinta näkyy asiakkaalle lähetetyssä tilausvahvistuksessa. Kampanjahinnat saattavat vaihdella eri myyntikanavissa. Kulloinkin voimassa olevat normaalihinnat ovat nähtävissä Tilaushinnat-sivulta. Ulkomaille toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut.

Tilausten maksaminen laskulla

Tsätin kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai kupongilla tehdystä tilauksesta lähetetään lasku.

Tilausten maksaminen verkossa

Verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Asiakaspalvelu

Tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tilaajapalveluumme osoitteeseen tilaajapalvelu@egmont.fi, puhelimitse 0203 39000 (arkisin klo 8-18, 8,4 snt/min, jonotus on maksullista, keskimääräinen jonotusaika alle 1 min), eAsioinnissa tai tsätillä.

Asiakastiedot

Tilatakseen tuotteita Egmont Kustannus Oy Ab:n omalta tai Egmont Kustannus Oy Ab:n yhteistyökumppaninsa kanssa yhteistyössä toteuttamalta kampanjasivustolta tai tilauskupongin kautta, asiakkaan on ilmoitettava vaadittavat tiedot: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero ja -toimipaikka. Vaadittavat tiedot voivat vaihdella kanavakohtaisesti.

Tilaajien tiedot viedään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseen asiakas- ja markkinointirekisteriin. Tilaaja voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla asiasta Egmont Kustannuksen tilaajapalveluun. Lisätietoa käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja muusta tietosuojasta löydät Tietosuoja-sivulta.

Lehden maksajalle sekä lehden saajalle (mikäli eri kuin maksaja) lähetetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen edellyttämä henkilötietojen käsittelystä ja yksityisyyden suojasta kertova tietosuojailmoitus. Maksajalle ilmoitus lähetetään tilausvahvistuksen yhteydessä. Lehden saajalle ilmoitus lähetetään postitse viimeistään kuukauden kuluessa tilauksesta. Huomaa, että lahjatilauksen saaja saa tiedon hänelle tehdystä lehtitilauksesta tällä ilmoituksella.

Tilaaminen ja toimitus

Tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Mahdollinen tilaajalahja toimitetaan laskun maksamisen jälkeen tilauksen maksajan osoitteeseen noin 4 viikon kuluessa. Tilaajalahjoja on saatavilla rajoitettu määrä, ja lahjojen loppuessa Egmont Kustannuksella on oikeus lähettää tilalle korvaava tuote. Huomioithan, että Posti säilyttää paketteja vain 7 vrk:n ajan. Noutamatta jätettyjä tilaajalahjapaketteja ei lähetetä toistamiseen. EU-maihin toimitettaviin tilaajalahjoihin lisätään toimituskulut. Tilaajalahjoja ei toimiteta EU-maiden ulkopuolelle.

Tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena 12 kk:n laskutusjaksoissa, ellei laskutusjakson pituudeksi ole erikseen määritelty 6 kk tai tilausta ole erikseen määritelty määräaikaiseksi esimerkiksi tarjouksesta annettujen tietojen yhteydessä. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilatun jakson jälkeen.

Kestotilauksen tilausmaksu laskutetaan kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta. Kestotilaushinnan tilaamallesi lehdelle löydät Tilaushinnat-sivulta.

Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. Irtisanomisilmoitus päättää kestotilauksen aina meneillään olevan laskutusjakson loppuun. Jos asiakas irtisanoo kestotilauksen kesken kauden ennen laskun maksamista, veloitetaan tilauksen päättymiseen saakka toimitetut lehdet irtonumerohintaan.
Tilaukset toimitetaan postitse asiakkaan antamaan osoitteeseen. Egmont Kustannus Oy Ab ei vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kustantaja pidättää oikeuden myös lehden ilmestymisaikataulun muutoksiin. Kustannusten noustessa merkittävästi pidättää Egmont Kustannus Oy Ab itselleen oikeuden periä tilaajalta lisämaksun tai vastaavasti lyhentää tilauskautta.

Halutessasi tilata Suomen ulkopuolelle ota yhteyttä tilaajapalveluumme, jonka yhteystiedot löydät ylempää.

Arvonta

Jos tilaukseen liittyy arvonta, sen säännöt löytyvät arvonnan yhteydestä.

Toimituskulut

Suomeen toimitettavien lehtitilausten ja tilaajalahjojen toimituskulut ovat kuluttajalle ilmaisia. EU-maihin toimitettaviin lehtitilauksiin lisätään toimituskulut 5 eur/numero ja muihin maihin 8 eur/numero. Tilaajalahjojen toimituskulut EU-maihin ovat 10 eur/tilaajalahja. Erikoistuotteiden toimitus hinnoitellaan erikseen.

Tilauksen peruutus/Palautukset

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6:14 nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen/ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Tilaajan mahdollisesti vastaanottamia tuotteita ei tarvitse palauttaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti tilaajapalveluun. Peruutusilmoituksen voi tehdä halutessaan oheisen mallilomakkeen muotoisena.
 

 Peruuttamislomakemalli 


Virhetilanteessa kuluttajalla on aina kuluttajansuojalain antamat oikeudet saada hyvitystä tuotteen virheestä. Jos kauppasopimusta koskeavaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tilaustasi koskevissa epäselvyyksissä ja reklamaatiotilanteissa sinua palvelee tilaajapalvelu: tsätti, puh. 0203 39000 (arkisin klo 8-18) tai tilaajapalvelu@egmont.fi.