Kuvapankki

 

Tuotekuvat

Tuotekuvat löytyvät sekä Kirjavälityksen ONIX-keskuksesta että Egmont Kustannuksen aineistopankista. ONIX-keskus on kirja-alan yhteinen foorumi (www.onixkeskus.fi).

Egmont Kustannuksen lastenkirjojen, puuha- ja värityskirjojen ja sarjakuvakirjojen kuvapankki on tarkoitettu jälleenmyyjäasiakkaille ja medialle. Kuvapankin käyttö vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka löydät alta. Kirjautumalla sisään aineistopankkiin hyväksyt aineistopankin yleiset käyttöehdot. 

Ohjeet, käyttäjätunnus ja salasana

Mene www-selaimella osoitteeseen https://aineisto.egmont.fi
Käyttäjätunnus: egmont_kuvapankki
Salasana: tuotekuvat

Kuvien hakeminen:

Kuvat on nimetty EAN-koodin ja artikkelinumeron mukaan.

Alla esimerkki tuotekuvien nimeämisestä:
EAN-koodi_artikkelinumero_tuotenimi
Esim. 6411770199308_19930_VW_puuhakirja_HiRes.jpg


EAN-koodilla tai artikkelinumerolla hakeminen onnistuu käyttämällä selaimen hakutoimintoa. Hakutoiminto voi vaihdella selaimittain, mutta yleensä haku käynnistyy valitsemalla Muokkaa ja Etsi. Haun voi myös käynnistää valitsemalla tietokoneen näppäimistöllä näppäinyhdistelmän CTRL+F (Mac-koneilla CMD+F).

Aineistopankki sisältää tuotekuvat jaoteltuina tuoteryhmäkansioihin. Tuoteryhmäkansioista löytyy tuotteiden kuvat matala- (LoRes) ja korkearesoluutioisena (HiRes).

Aineisto-palvelimelta kirjaudutaan ulos kohdasta poistu tai sulkemalla selain.

Mikäli et löydä tarvitsemaasi kuvaa tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen myynti@egmont.fi.

Kuvapankin yleiset käyttöehdot

Aineisto-palvelimella olevat tuotekuvat ja -tiedot sekä Egmontin www-sivuilla olevat tuotetunnukset, hahmot, kuvat, tiedot, tutkimustulokset, tekstit ja muu aineisto (”aineisto”) ja kaikki aineiston immateriaali- ja muut oikeudet kuuluvat Egmont Kustannus Oy Ab:lle tai sen lisenssinantajille.

Ota aineistoa käyttäessäsi huomioon, että aineiston käyttö (mukaan lukien linkitys aineistoon tai sen osaan) on sallittu vain Egmont Kustannus Oy Ab:lle kuuluvien tuotteiden esittelemiseksi tai kuvaamiseksi uutisissa tai artikkeleissa sekä (Egmont Kustannus Oy:n kanssa sovitun mukaisesti) yhteistyökumppanin omassa markkinoinnissa.

Käyttö edellyttää kaikissa tapauksissa, että käytön ja aineiston yhteys Egmont Kustannus Oy Ab:n tuotteisiin on selvästi havaittavissa lähdemerkinnöin tai muuten yksiselitteisellä tavalla. Aineistoa ei siten saa käyttää esimerkiksi käyttäjän tai kolmannen tahon oman palvelun tai aineiston muodostamiseen vailla tällaista yhteyttä, eikä lain tai hyvän tavan vastaisissa, loukkaavissa tai aineiston tai sen osien arvoa alentavissa yhteyksissä.

Aineiston käyttäminen on sallittu vain muuttamattomana (mahdolliset tekijänoikeus- ja lähdemerkinnät mukaan lukien) siinä muodossa, jossa aineisto on toimitettu tai esitetty Egmontin kotisivuilla.

Aineiston käyttöoikeutta ei saa luovuttaa edelleen ja aineiston kaikki jälkikäyttö on kielletty. Käyttäjä on korvausvelvollinen Egmont Kustannus Oy:lle tai aineiston oikeudenhaltijoille mahdollisista aineiston väärinkäytöksistä sekä lain- tai sopimuksenvastaisista toimistaan.

Kirjautumalla sisään palveluun hyväksyt nämä käyttöehdot.