Egmont Kustannus Oy Ab

 

Egmont Kustannus julkaisee sarjakuva-, lasten-, urheilu- ja harrastelehtiä sekä sarjakuva- ja lastenkirjoja ja puuhakirjoja. Sekä lasten rakastamat Disney-hahmot, LEGO, Muumi, TOPModel, Ryhmä Hau, My Little Pony ja monet muut lasten suosikit että klassikot Tex Willer, Korkeajännitys, Asterix ja Lucky Luke tulevat tutuiksi tuotteissamme. Egmont Kustannus on tanskalaisen Egmontin ja Sanoma Media Finlandin puoliksi omistama yhteisyritys. 


Egmont-konserni

Egmont on yksi Pohjoismaiden johtavista mediayhtiöistä joka toimii 30 maassa 6200 työntekijän voimin tuottaen korkealaatuista sisältöä ja digitaalisia innovaatioita. Yhtiö koostuu Nordisk Filmistä, TV2:sta Norjassa, kirjankustantajista sekä Egmont Publishing:sta joka julkaisee yli 700 lehteä. Egmont on kaupallinen säätiö jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 1,6 miljardia euroa. Lahjoitamme 13 miljoonaa euroa vuosittain auttaaksemme lapsia, nuoria ja elokuvakykyjä.


Suomessa Egmont-konsernia edustaa myös Suomen johtava elektronisen kotiviihteen jakelija ja markkinoija Oy Nordisk Film Ab.